Barion Pixel
Ova stranica koristi kolačiće (tzv. „cookies") kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo korištenja. Kliknite na „Prihvaćam" ako prihvaćate upotrebu kolačića i želite nastaviti koristiti ovu web stranicu
Menu

Dostava i plaćanje

DOSTAVA I PLAĆANJE

 
4.1 Narudžbe prema poduzeću New York Dental se mogu poslati elektronički putem internet trgovine, telefonom ili e-poštom. Narudžbe se potvrđuju na hrvatskom jeziku, a bilo koji prijevod ne smatra se vjerodostojnim.
 
4.2 New York Dental se obvezuje kupcu poslati informacije i potvrde o narudžbama naručenih putem web trgovine elektroničkim putem u roku od 72 (sedamdeset i dva) sata. Ako potvrda nije zaprimljena u navedenom roku ugovor između stranaka neće se zaključiti.
 
4.3 Prije narudžbe kupac ima mogućnost izmijeniti podatke unešene prilikom registracije. Narudžba se smatra ugovorom sklopljenim na Internetu i važeći je bez potpisa. Sadržaj ugovora se arhivira kod poslužitelja poduzeća New York Dental, te će nakon izvršenja biti dostupan za preuzimanje.
 
4.4 Kupac je dužan izvršiti plaćanje putem PayPal-a, bankovnim prijenosom ili gotovinom po isporuci proizvoda. New York Dental izričito zadržava pravo na zadršku proizvoda do isplate pune kupovne cijene. Neuspjeh ili kašnjenje u plaćanju smatra se raskidom ugovora te podrazumijeva odgodu obveza poduzeća New York Dental prema kupcu.
 
4.5 Cijene na web stranici izražene su u kunama te uključuju porez na dodanu vrijednost. Navedene cijene ne uključuju ostale moguće troškove.
 
4.6 U slučaju da naručeni proizvod nije dostupan ili postoji prepreka u stavljanju proizvoda na raspolaganje kupcu, New York Dental će o tome bez odgađanja obavijestiti kupca i kupcu vratiti uplatu najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana.
 
4.7 Ostali detaljni uvjeti korištenja usluga koje pruža New York Dental dostupni su na web stranici pod „Uvjeti pružanja usluge".
 
4.8. Web sustav New York Dental može prikupljati podatke o aktivnostima kupaca koji možda nisu povezani s podacima koji se unose prilikom registracije ili podatke generirane pri korištenju drugih web stranica ili usluga.
 
4.9 New York Dental ima pravo slati kupcima novosti ili promotivne poruke pod uvjetom da su kupci dali prethodnu, nedvosmislenu, izričitu i dobrovoljnu suglasnost za pružanje takve usluge. Kupci imaju pravo u bilo kojem trenutku pismeno povući svoj pristanak prema ovoj odredbi slanjem izjave na kontakt adresu e-pošte ili izmjenom njihovog pristanka koji je uključen u podatke o registraciji.
 
4.10 New York Dental nije odgovoran za provjeru jesu li informacije koje je dao kupac prilikom registracije ili na drugi način, prilikom davanja pristanka, istinite i točne. Kupac je isključivo odgovoran za točnost i ispravnost informacija koje je dao kupac, a New York Dental izričito se odriče svake odgovornosti koja proizlazi iz toga.
 
4.11 Registracijom kupac pristaje na politiku privatnosti firme New York Dental d.o.o. i daje svoj pristanak firmi New York Dental da koristi date podatke za kontrolu, identifikaciju i zaključivanje prodaje i kupnje.
 
 
DOSTAVA PROIZVODA, OTPREMA
 
5.1 Klijent ima pravo na kupljeni i naručeni proizvod u roku koji je naveden u potvrdi narudžbe na web trgovini ili na adresi za dostavu koju je odredio kupac. Eventualne troškove dostave i pakiranja povezane s isporukom proizvoda snosi kupac.
 
5.2 Nakon primitka proizvoda kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te ambalažu naručenog i plaćenog proizvoda. Naknadne reklamacije na eventualna oštećenja pri transportu neće biti uvažene.
 
5.3. Kupac ima pravo odbiti preuzimanje proizvoda ako zaključi da oni ne udovoljavaju karakteristikama proizvoda opisanim na web trgovini.
 
5.4 Rizik od oštećenja proizvoda nakon dokumentiranog preuzimanja proizvoda snosi kupac.
 
5.5 Za narudžbe poslane putem internetske trgovine ili telefonom / e-mailom, ako su traženi proizvodi u zalihi na centralnom skladištu u Budimpešti, možemo ih dostaviti u bilo koji dio hrvatske u roku od 2-3 radna dana. Svi proizvodi navedeni na internetskoj trgovini su u ponudi. U slučaju da željeni proizvod nije na zalihi, proizvod se naručuje od dobavljača te je rok isporuke 2-4 tjedna od dana narudžbe.
 
5.6 Cijena dostave za cijelu Hrvatsku iznosi 11,68 EUR. Za ukupan iznos računa veći od 150 EUR dostava je besplatna.

Traženje